Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 
Pro zobrazení cen produktů s Vaší věrnostní slevou se nejprve PŘIHLASTE ke svému ZÁKAZNICKÉMU ÚČTU.
 
 
Jsme i na Facebooku

» Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů v e-shopu DUMEKO.cz
  1. Společnost new identity s.r.o., se sídlem Čepí 3, 533 32 Čepí, IČ 06054528, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 99782. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • název firmy
    • IČO, DIČ
    • historii objednávek
    • historii procházení webu
    • diskuzní příspěvky
    • dotazy zákazníků
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno new identity s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • STORMWARE s.r.o., IČ: 25313142, se sídlem Za Prachárnou 4962/45, 586 01 Jihlava, zapsanou v obchodním rejstříku vedeném u Krajského obchodního soudu v Brně, oddíl C, vložka 24515 - poskytovatel služby účetního software.
    • Heureka Shopping s.r.o., IČO: 02387727, se sídlem Karolinská 650/1, Karlín, Praha 8, 18600, zapsána v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 218977 - služba cenového srovnání produktů, zákaznického hodnocení kvality služeb eshopu.
    • Seznam.cz, a.s., IČO: 26168685, se sídlem Radlická 3294/10, Praha 5 - Smíchov, 150 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 6493 - poskytovatel služby Zboží.cz, služby cenového srovnání produktů, zákaznického hodnocení kvality služeb eshopu.
    • Smartsupp.com, s.r.o., IČ: 03668681, DIČ: CZ03668681, se sídlem na Milady Horákové 13, 602 00 Brno - poskytovatel služby komunikace se zákazníky webových stránek prostřednictvím chat boxu
    • ComGate Payments, a.s., IČ: 27924505, sídlem Prague Marina Office Center, Jankovcova 1596/14a, 170 00 Praha,
      vedena v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze oddíl B., vložka 17614 - poskytovatel služby platební brány pro online platby
    • Zásilkovna s.r.o., se sídlem Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9, IČ 28408306, zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 139387 - poskytovatel služby přepravy zásilek
    • Uloženka s.r.o., IČO 24299162, se sídlem Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, spisová značka C 193628 - poskytovatel služby přepravy zásilek
    • Geis Parcel CZ s. r.o., Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice, IČO: 63077051, zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským obchodním soudem v Plzni, oddíl C číslo vložky 9503 - poskytovatel služby přepravy zásilek.

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@dumeko.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.dumeko.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • základní funkčnosti webových stránek
        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považován za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Texty jednotlivých Souhlasů:

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek